Ali Kahraman kullanıcısının son içeriği | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Ali Kahraman kullanıcısının son içeriği

1. A

Punto Evo 1.4 (Manuel) Nasıl, Alınır Mı? Yorumlar Neler

Yorumunuz için teşekkürler. 1.2 Clio yu da listeye katmayı düşünüyorum bu konuda ne düşünürsünüz?
  2. A

Punto Evo 1.4 (Manuel) Nasıl, Alınır Mı? Yorumlar Neler

Herkese merhaba ; 500k-600k ₺ bütçem var. Hatchback araç almayı düşünüyorum. Fiesta 1.4 Eski kasa 20 Focus Pejo 208 Gibi araçlara baktıktan sonra , şans eseri punto Evo ya denk geldim. Araç dış görünüşü ve kozmetiği tam istediğim gibi. Koltuk döşemeleri, renkli araç göğüsü, bir de sunroof cam...
  3. A

550-600 Bin TL arası hangi arabayı alabilirim?

Bende aynı bütçedeyim. Hatchback düşünüyorum. Fiesta titanyum veya Punto 1.4 Evo alacağım sanırım. Mekanik olarak çok bilgim yok fakat görünüş, donanım, sunroof vs tatlı duruyor
  4. A

Renault Clio 4 Model Hangi Motor ve Hangi Paket Alınır?

+ 0.9 Kullanıcılarının yorumlarını incelediğimde, yokuş da yada uzun mesafede bahsedildiği kadar hantal olmadığını. Bir çok aracın 1.3 - 1.5 modellerinden daha rahat gittiğini söylüyor.
  5. A

Renault Clio 4 Model Hangi Motor ve Hangi Paket Alınır?

Merhaba arkadaşlar, Yakın süreçte Clio 4 Almayı planlıyorum. Fakat pek çok alternatif var ve kafam karışık. Bütçem 650 K ile 750 K aralığında. 1.5 dCİ almayı planlıyorum fakat dolu paketlerine bakınca bütçe dışına çıkıyor yada km çok yüksek oluyor . Joy alıp ilerleyen süreçte aracı kendim...
  6. A

2008 Model Üstü Honda Civic Tavsiyesi (Düşük Kilometreli)

Temiz bı fd6 yakışır kardeşime 🖤
  7. A

Eski Porsche vs Yeni Toyota kazasi

Cayanne'ın kaza yaptığından haberi varmı ? Kuş çarpmış gibi duruyor. Gelmiş geçmiş olsun
  8. A

Fırsat Aracı | Son 11 Gün 65.000 TL araç Serkan Bey'e Opsonlandı

Olurda 40-50 ye güney de almaz ekerse 35 e bende araba 😂 hayırlı satışlar