huseyin06 kullanıcısının son içeriği | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

huseyin06 kullanıcısının son içeriği

1. H

Fırsat Aracı | Son 11 Gün 65.000 TL araç Serkan Bey'e Opsonlandı

92 model araç k.hamamda arkadaşa emanet bıraktım satsın diye istersenız gidin bakın
  2. H

2 gün sonra gidecegim aracın yanına bildigim kadarı ile yok
  3. H

ihtiyaçtan satmıyorum yerim olmadığı ve arabayı kaderine teslim etmemek için satıyorum son 60 ne 1 lira bile inmem
  4. H

Araç çekme belgeli (Tarafim tarafından vize devam ederken düşürüldü) çürük söz konusu değil boya yeni aracın contası yanık dediler 5-6 bin masraf Çıkartılar yatı için ufak defek masraf açma potansiyeli var aktif kulanılıyor park yeri problemim var o yüzden satılık son 11 gün yoksa hurdaya...
  5. H

Çok Uygun Fiyatlı Tofaş Şahin (95.000 TL)

Özür dilerim formu tam anlamdım için bildirimi görmemişim eğer araçla halla ilgileniyor iseniz numaranı vereyim size
  6. H

220 Bin TL Araç önerisi

Doğruya doğru yanlışa yanlış bir işi ehline bırakmak lazım emeğine bilgine sağlık uğur abim
  7. H

220 Bin TL Araç önerisi

Bulabilirsen temiz Corolla
  8. H

92 Model Tofaş Şahin Nar Çiçeği 95.000 TL

Gerçekten çok teşekkürler gelen 80 85 diyor deli etiler beni şu an bir aksilik çıkmaz ise onları bekliyorum 1 ayda sürebilir 1 haftadan bu yüzden acelem var 🙏
  9. H

Çok teşekkürler 🙏🙏 araç Ankara'da gelip görmek isteyenler gelip bakabilir ufak defek içinde deformenler var (yaptircaktim ama yurtdışında başvurduğum iş çağırıyor ) ama yaşına ve fiyatına göre normal bence yarın video çekerim buraya yüklemeye çalışırım yaklaşık 2 aydır araba yatıyor...
  10. H

Tam olarak forum sitesini çözemedim o yüzden özür dilerim kısaca arabanın durumu şöyle kaporta boya görüldüğü gibi yeni tatmin edici ses sistemi var içinde defansilde ötme yok muanesi varken yurtdışına çıkacağım için çekme belgesine düşürdüm ama koyacak yer sorunum olduğu için satılık tek sorunu...