Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 yıl kadar binip, satıp peşinat yapıp yükseltmek niyetindeyim. Gönül daha güzelini ister ama... Seçenekler arasında en yüksek model, en az km ve en sorunsuzu alıp kullanmak, vakti gelince de satamak... Yaşanılan bölgeye göre derken neyi kast ettiniz? Sondaki sırayı bu kritere göre mi yaptınız?
Yok ağbey neden yanlış anlayayım. Teşekkür ederim cevabın için. O halde piyasa arabası olması ve otomatik olması şartlarını silersek aklına gelen başka seçenek var mı? Geçen yayında yorum yazmıştım, bana Suzuki Swift önermiştin. Şimdiye kadar baktıklarımda hem tip hem sorunsuzluk olarak aklımda...
Herkese iyi günler dilerim. Ankara'da yaşıyorum. 50.000 TL peşin + 100.000-120.000 TL kredi kartına 12 taksite böldürerek, galeriden 150.000 - 170.000 TL fiyat bandında bir aile aracı almayı planlıyorum. Araç için kafamdaki çerçeve şöyle;
1-Eşimde kullanacağı için hidrolik direksiyon kesinlikle...