uzeyir033 kullanıcısının son içeriği | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

uzeyir033 kullanıcısının son içeriği

1. U

400-450 BİN TL ARASI OTOMATİK ARAÇ ÖNERİSİ

Vites geçişleri hissedersiniz tabi ki de.. wwagen gibi Mazda gibi tam otomatik olarak olmadığı için vites atınca gazı kesiyor ( yarım saniye) sonra devam ediyor yarı otomatik olduğu için avantajlı durumu çok az yakıyor. Bi depo LPG ile uzun yolda 400 km gidiyorum 1.3 motorla. Tasarruf...
  2. U

400-450 BİN TL ARASI OTOMATİK ARAÇ ÖNERİSİ

Mitsubishi Colt diyorum... Temizini den bulun piyasası yok. Rahat pazarlık yapabilirsiniz.. 6 sene Colt kullanan birisi olarak söylüyorum... Sanayi bozulma Parça muhabbeti yoktur kaza yapmazsanız & temizini alırsanız.. (2018-2024) 6 senede sadece akü değişimi lastik değişimi ve düzenli bakımı...
  3. U

Mazda 3 Hakkında Bilgi

En az arıza sorun çıkartan araçlar arasında 1. Sıradadır bilginiz olsun... Bende düşünüyorum uygun fiyat yazan yok herkes yüksekten uçuyor
  4. U

750-790 Bin TL ye Hangi Otomatik Vites Otomobil Alınmalı?

Merhabalar uğur bey hocam, nasılsınız kolay gelsin... Hyundai SUV Bu araçlar hakkında bilginiz var mı acaba.. . yüksek modelleri uygun geldi bilmediğim bir şey ler mı var. . 1223988004 Sıfırlari uygun satıldığı için mi 1228973753. İkisi de Hyundai aynı fiyata neredeyse km ve yaş farkı çok...
  5. U

Colt da tek kavrama az yakardı... Sandero Anahtar siz çalıştırma özelliği aradığım özellikler var çok güzel... Vites geçişleri önemli değil Sanziman Sadece bozulmasın yeterli hocam... Zaten küçük motor az yakıyor galiba.neden tüp taktıriyorlar???. Bilginiz var mı.
  6. U

1228219989 bunların durumu nasıl hocam... Gitmiyor çekmiyor şikayet var mı vb kronik sorunları bulunuyor mu.2-3 sene binsek şehir içi bize yeterli mi
  7. U

Özellikle ağır hasarlı kayıtlılara bakıyorum... Qashqai, Corolla, Auris sedan suv fark etmez... Adana'da kazada yan yatmış tamir edilmiş çalışmayan aksamı olmayan full özellikleri olan ağır hasarlı 2017 CR-V vardı 820 ye anlaştık bagajda stepne de su birikmiş ve Tavan döşemesi bazı yerlerde...
  8. U

2024 Aralık ayında 650 civarında bir kaç tane Qashqai araç vardı tüplü ağır hasarlı... Hepsi satıldı yeterli paramız yoktu.. İlanlara bakıp da fiyatları yükselmeye çalışmayan gerçekten satıcı arıyorum... Piyasayı biliyorum piyasa noterde belli olur... Takip ettiğim ve beğendiğim araçların kaça...
  9. U

Km olarak 150 bin km geçmeyecek şekilde... Sedan suv hatchback fark etmez... En azından 335 litre civarında bagajı yeterli Yakıt dizel veya tüplü yani ekonomik... ağır hasarlı olabilir... Boya sorun değil... Anahtarsız çalıştırma olursa süper olur.. Cam tavan olursa süper olur... Ciddi bir...