750-790 Bin TL ye Hangi Otomatik Vites Otomobil Alınmalı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

750-790 Bin TL ye Hangi Otomatik Vites Otomobil Alınmalı?

Km olarak 150 bin km geçmeyecek şekilde...
Sedan suv hatchback fark etmez...
En azından 335 litre civarında bagajı yeterli
Yakıt dizel veya tüplü yani ekonomik...
ağır hasarlı olabilir...
Boya sorun değil...
Anahtarsız çalıştırma olursa süper olur..
Cam tavan olursa süper olur...
Ciddi bir kazası olmayan...
Aile arabası lazım...
Japon öncelikli...
Öncelikle Baktığımız araçlar
Qashqai 2014 üstü
Auris 1.6 2015 üstünde
Mazda 2014 üstünde.
Corolla 2011 üstünde
İ20 ve Accent de olabilir onlardan bilgim yok...
İlk sahibinden temiz gerçekten sorunu olmadığı için satılan her araç olabilir...

Son düzenleme:
2024 Aralık ayında 650 civarında bir kaç tane Qashqai araç vardı tüplü ağır hasarlı...
Hepsi satıldı yeterli paramız yoktu..
İlanlara bakıp da fiyatları yükselmeye çalışmayan gerçekten satıcı arıyorum...
Piyasayı biliyorum piyasa noterde belli olur... Takip ettiğim ve beğendiğim araçların kaça satıldığını hepsini biliyorum... Satıcıların numaraları kayıtlı... Tek maaş Memurum aylık dan para 3-5 binden fazla birikmiyor maalesef

Son düzenleme:
Hocam attığın ilan numarasındaki araba ağır hasar kayıtlı. Airbag açmış araba. Ben olsam bir model altını alırım hasar kayıtsız alırım.

Özellikle ağır hasarlı kayıtlılara bakıyorum...
Qashqai, Corolla, Auris sedan suv fark etmez...
Adana'da kazada yan yatmış tamir edilmiş çalışmayan aksamı olmayan full özellikleri olan ağır hasarlı 2017 CR-V vardı 820 ye anlaştık bagajda stepne de su birikmiş ve Tavan döşemesi bazı yerlerde oturmamış vazgeçtik.
2011 altında eski yaşlı araç düşünmüyorum...
Satmak için almıyorum...
25.08.2024de tek taraflı Kaza yaptım ilk sahibinden 60 bin km'de aldığım 2011 tüplü Colt tertemiz aracım 133 binde pert oldu 216 Bin e ihaleden satıldı gitti... kasko 420 verdi...
Sadece Kaportacı 70 Bin istedi. 100 Bin Param yoktu...
Düşünceniz ve nezaket iniz için teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG-20240825-WA0014.jpeg
    IMG-20240825-WA0014.jpeg
    811.5 KB · Görüntüleme: 3
Bu araba 1.0 TCE ve performansı güzeldir. Tek eksi yanı X-tronic şanzıman çünkü tek kavramalı. Arıza yapmıyor ama vites geçişleri hafif sarsıntılı. Performans konusunda sizi tatmin edecektir.
Colt da tek kavrama az yakardı...
Sandero Anahtar siz çalıştırma özelliği aradığım özellikler var çok güzel...
Vites geçişleri önemli değil Sanziman Sadece bozulmasın yeterli hocam...
Zaten küçük motor az yakıyor galiba.neden tüp taktıriyorlar???. Bilginiz var mı.

Colt da tek kavrama az yakardı...
Sandero Anahtar siz çalıştırma özelliği aradığım özellikler var çok güzel...
Vites geçişleri önemli değil Sanziman Sadece bozulmasın yeterli hocam...
Zaten küçük motor az yakıyor galiba.neden tüp taktıriyorlar???. Bilginiz var mı.

tüp takmak bizim ülkede milli spor haline geldi. İnsanımız arabaya benzinde binince günaha girdiğini sanıyor sanki. Halbuki 1.0 tce en az yakan benzinli turbo beslemeli motorlardan bir tanesi. Ben bu arabayı alacak olsam LPG'yi iptal ederdim. Böylelikle rahat rahat performansını sürerdim. Ayrıca 3 silindirli küçük hacimli turbolu motorlarda LPG sıkıntı çıkarabiliyor. O yüzden kesinlikle alacaksanız benzinde kullanın.

tüp takmak bizim ülkede milli spor haline geldi. İnsanımız arabaya benzinde binince günaha girdiğini sanıyor sanki. Halbuki 1.0 tce en az yakan benzinli turbo beslemeli motorlardan bir tanesi. Ben bu arabayı alacak olsam LPG'yi iptal ederdim. Böylelikle rahat rahat performansını sürerdim. Ayrıca 3 silindirli küçük hacimli turbolu motorlarda LPG sıkıntı çıkarabiliyor. O yüzden kesinlikle alacaksanız benzinde kullanın.
Merhabalar uğur bey hocam, nasılsınız kolay gelsin...
Hyundai SUV Bu araçlar hakkında bilginiz var mı acaba.. . yüksek modelleri uygun geldi bilmediğim bir şey ler mı var. .
1223988004
Sıfırlari uygun satıldığı için mi
1228973753.
İkisi de
Hyundai aynı fiyata neredeyse km ve yaş farkı çok fazla...
Çok mu yakıyor kronik sorunları var mı..
Tutulmadi mi.. ağır hasarlı diye mi ucuz