Selamlar, forumda daha önce açtığım konulardan biliyorsunuzdur 94 optima maceramı. Elektrik tesisatı sıfır, çürükler yapıldı muayene yeni, boya değişen yok(boya durumu iyi değil ama orijinalliği gitmesin diye boyatmadım), LPG tankı sıfır 60LT BRC takıldı, lpg sistemi brc diye biliyorum. 330binde orijinal km, çift kumanda yeni, beyinler yeni, akü 72'lik varta yeni, gördüğüm tüm aksamları yaptırdım. İç koltuk durumu güzel, 4 tane Pioneer hoparlör ve forx teyp taktırdım. Kışlık lastik var üzerinde lastik durumu güzel, bagajda orijinal fabrika çıkışı lastiği duruyor.
Ruhsatta normalde 2.0 motor yazıyordu vergi dairesiyle kavga dövüş onu da 1565 cc olarak düzelttirdim mtv si 500tl çıkıyor artık, motoru da tutulan motor diye biliyorum 1.6 parçası Manager ve Concord'a göre ucuz. Sadece motor revizyon almadı oda durumu iyi diye anlayacağınız komple sıfır gibi araç. Ne kadara satabilirim?
Not: Araç 13-14 yıldır bizde ondan öncede bir akrabamızdan aldık.
Ruhsatta normalde 2.0 motor yazıyordu vergi dairesiyle kavga dövüş onu da 1565 cc olarak düzelttirdim mtv si 500tl çıkıyor artık, motoru da tutulan motor diye biliyorum 1.6 parçası Manager ve Concord'a göre ucuz. Sadece motor revizyon almadı oda durumu iyi diye anlayacağınız komple sıfır gibi araç. Ne kadara satabilirim?
Not: Araç 13-14 yıldır bizde ondan öncede bir akrabamızdan aldık.