94 Reno Optima ne kadara satılır? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

94 Reno Optima ne kadara satılır?

Selamlar, forumda daha önce açtığım konulardan biliyorsunuzdur 94 optima maceramı. Elektrik tesisatı sıfır, çürükler yapıldı muayene yeni, boya değişen yok(boya durumu iyi değil ama orijinalliği gitmesin diye boyatmadım), LPG tankı sıfır 60LT BRC takıldı, lpg sistemi brc diye biliyorum. 330binde orijinal km, çift kumanda yeni, beyinler yeni, akü 72'lik varta yeni, gördüğüm tüm aksamları yaptırdım. İç koltuk durumu güzel, 4 tane Pioneer hoparlör ve forx teyp taktırdım. Kışlık lastik var üzerinde lastik durumu güzel, bagajda orijinal fabrika çıkışı lastiği duruyor.

Ruhsatta normalde 2.0 motor yazıyordu vergi dairesiyle kavga dövüş onu da 1565 cc olarak düzelttirdim mtv si 500tl çıkıyor artık, motoru da tutulan motor diye biliyorum 1.6 parçası Manager ve Concord'a göre ucuz. Sadece motor revizyon almadı oda durumu iyi diye anlayacağınız komple sıfır gibi araç. Ne kadara satabilirim?
Not: Araç 13-14 yıldır bizde ondan öncede bir akrabamızdan aldık.​

hocam 94 model sahın broadwaylerden daha asagıda fıyat yazarsanız sahın broadway bakan ınsanları belkı cezbeder satılır malum pıyasası olmayan bır arac

Aracın temizlik durumuna göre 160 k ya kadar alıcı bulabilir. Araç Tofaş Şahin, Doğan modeline göre konforlu ama maalesef piyasası yok denecek kadar az. O yüzden pek para etmiyor.

Aracın temizlik durumuna göre 160 k ya kadar alıcı bulabilir. Araç Tofaş Şahin, Doğan modeline göre konforlu ama maalesef piyasası yok denecek kadar az. O yüzden pek para etmiyor.
Hocam bu paraya temiz brodway bile bulunuyorken bu kadar masraf yapıp aynı paraya satmak içime sinmez açıkçası binerim daha iyi o zaman. Sadece klima istediğim için satmayı düşünüyordum.

Hocam bu paraya temiz brodway bile bulunuyorken bu kadar masraf yapıp aynı paraya satmak içime sinmez açıkçası binerim daha iyi o zaman. Sadece klima istediğim için satmayı düşünüyordum.
broadwayden sahınden guzelde olsa tutmadıgından dolayı fıyat olarak hep onlardan daha ucuz olacak ınsanların broadway sahın almasında kı sebep ucuzlugu heryerde parcası ustası olması optıma da bu dedıklerımın hepsı bulunur olsa dahı on yargı bu saaten sonra kırılmaz
ben yerınızde olsam ıhtıyacım klımalı bır araba ıse ucune besıne bakmadan satmaya bakarım cunku pıyasadakı fıyat orantısı hıcbır zaman degısmez
sizin aklınızdakı fıyat neydı acaba

broadwayden sahınden guzelde olsa tutmadıgından dolayı fıyat olarak hep onlardan daha ucuz olacak ınsanların broadway sahın almasında kı sebep ucuzlugu heryerde parcası ustası olması optıma da bu dedıklerımın hepsı bulunur olsa dahı on yargı bu saaten sonra kırılmaz
ben yerınızde olsam ıhtıyacım klımalı bır araba ıse ucune besıne bakmadan satmaya bakarım cunku pıyasadakı fıyat orantısı hıcbır zaman degısmez
sizin aklınızdakı fıyat neydı acaba
Hocam sakaryadayım ben ustasıda var parçasıda ondan bana öyle geliyor olablir aklımda bir fiyat yok ama geçen hafta bi arkadaş sorun canavarı brodwayi galericiye 160'a sattı hem çok daha temiz hem her şeyi yapılı olunca aynı para etmesi garip geldi, dediğinizin bir tık üstüne satmaya çalışıcam bende 175-180 gibi

Hocam sakaryadayım ben ustasıda var parçasıda ondan bana öyle geliyor olablir aklımda bir fiyat yok ama geçen hafta bi arkadaş sorun canavarı brodwayi galericiye 160'a sattı hem çok daha temiz hem her şeyi yapılı olunca aynı para etmesi garip geldi, dediğinizin bir tık üstüne satmaya çalışıcam bende 175-180 gibi
hocam ınsallah ıstedıgınız fıyata satarsınız ılana yukleyıp deneyın sansınızı

@mekanik deli @Reeloto hocam 115 yazdım ama arayan soran yok bende mi sıkıntı var piyasada mı :D Kendim kullanma niyetiyle yaptırdım her şeyini piyasa malıda değil daha inmeli miyim? çürüklü brodway fiyatıma vericem nerdeyse :)

Bugün sakarya samsun yaptım o kadar terledim ki ilk hamama gittim valla kış olsa cehennem gibi ısıtıyo arabada yazın sıkıntı

@mekanik deli @Reeloto hocam 115 yazdım ama arayan soran yok bende mi sıkıntı var piyasada mı :D Kendim kullanma niyetiyle yaptırdım her şeyini piyasa malıda değil daha inmeli miyim? çürüklü brodway fiyatıma vericem nerdeyse :)

Bugün sakarya samsun yaptım o kadar terledim ki ilk hamama gittim valla kış olsa cehennem gibi ısıtıyo arabada yazın sıkıntı
hocam o konuda bırsey dıyemeyecegım akşamları yayınlara ugrayıp ugur beye sorabılırsınız.
klımasız araba su devırde tam bır ezıyet allah yardımcınız olsun.