Aracım Bakımdan Çıktıktan Sonra Hararet Yaptı | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Aracım Bakımdan Çıktıktan Sonra Hararet Yaptı

Merhaba,

öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. 2013 model Opel Adam sahibiyim. Aracı 2 ay önce satın aldım. Expertize soktuğumda aracın fren balatasının bitik olduğu onun haricinde ki bir kaç sorunu da öğrendikten sonra 27 Ekim tarihinde aracı hem bakım hem de disk balata değişimi için Bosch yetkili servise bıraktım ( Marmarapark altındaki ) Bakımdayken beni telefon ile arayıp, disk ve balata haricinde depo suyu kapağının erimiş olduğunu, parçaların su deposuna gittiğini ve onları temizlediklerini, su kapağının da değişmesi gerektiklerini belirttiler. Ben de kabul ettim. 28 Ekim tarihinde aracı bakımdan teslim aldım. Aracı 20 dakika kullandıktan sonra hararet yaptı. 2 aylık süreçte uzun yol yapmama rağmen hiç hararet sorunu yaşamamıştım. Direkt olarak yol kenarına çekip servisi aradım. Yaklaşık yarım saatlik konuşma sürecinde sorunun kendileri ile alakalı olmadıklarını söylediler. Ben de bu zamana kadar hararet sorunu yaşamadığımı, bakımdan çıktıktan sonra sadece 20 dakika sürüşün ardından hararet yaptığını ve sorunun kendileri ile alakalı olduğunu belirttim. 1 gün sonrasında 29 ekimde aracı tekrar kendilerine bıraktım, kontrol edip dönüş yapacaklarını söylediler. Bugün yani 30 ekimde beni arayıp, aracın fan motorunun arızalı olduğunu, fan motorunun değiştikten sonra da aracın contasını kontrol edeceklerini, fan motorunun da bedelinin 30 bin lira olduklarını söylediler. Ben de işte olduğumu, iş çıkışı gelip yüz yüze konuşacağımı belirttim.

Ben sorunun onlardan kaynaklı olduğunu düşünmekteyim. Konuyla ilgili nasıl bir yol izleyebilirim, öneride bulunabilecek kimseler var mıdır?

Teşekkürler,