Kadıköy (Clio, Düşük Kilometre) | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Kadıköy (Clio, Düşük Kilometre)

1227889588 Abi Kadıköy'deki şu Clio güzel duruyor, özellikle Km'sinin düşük olması beni cezbetti ama adam fiyatı çok düşürmüyor en fazla 10.000 düşüyor sence ne yapmalıyım?

Öncelikle merhaba kardeşim. Arabanın kilometresinin orijinal olduğunu varsayalım. Bu arabanın temiz kullanıldığı biraz şüpheli gibi. Örneğin direksiyon airbag patlamış büyük ihtimal. Aşağıya fotoğrafını koyuyorum zaten. Ayrıca koltukları falan, hiç 134.000 kilometredeki araba gibi durmuyor. Ama ben fotoğraflardan yanılıyor da olabilirim. Aracı almadan önce eğer alacaksanız gerçekten iyi bir computeste göstermenizi tavsiye ederim. Yine de en iyisini anlayan birisi arabayı canlı kanlı inceleyen birisi söyleyecektir. Biz burada sadece fotoğraflardan yorum yapıyoruz şu an.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250215_121830_com_sahibinden_ImageSliderActivity.jpg
    Screenshot_20250215_121830_com_sahibinden_ImageSliderActivity.jpg
    517.1 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20250215_121902_com_sahibinden_ImageSliderActivity.jpg
    Screenshot_20250215_121902_com_sahibinden_ImageSliderActivity.jpg
    386 KB · Görüntüleme: 6
Öncelikle merhaba kardeşim. Arabanın kilometresinin orijinal olduğunu varsayalım. Bu arabanın temiz kullanıldığı biraz şüpheli gibi. Örneğin direksiyon airbag patlamış büyük ihtimal. Aşağıya fotoğrafını koyuyorum zaten. Ayrıca koltukları falan, hiç 134.000 kilometredeki araba gibi durmuyor. Ama ben fotoğraflardan yanılıyor da olabilirim. Aracı almadan önce eğer alacaksanız gerçekten iyi bir computeste göstermenizi tavsiye ederim. Yine de en iyisini anlayan birisi arabayı canlı kanlı inceleyen birisi söyleyecektir. Biz burada sadece fotoğraflardan yorum yapıyoruz şu an.
Teşekkür ederim abi sağ olasın. Km düşük olunca heveslendim.