Toyota Corolla 1.3 XL (1997 Model) Alınır Mı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Toyota Corolla 1.3 XL (1997 Model) Alınır Mı?

Arabada komple boya var. Neden boyanmış sahibi detay vermemiş. Kaza değişen durumu hakkında bir şey yok. İlk dikkat çeken tamponların siyah renkte olması. Fiyatı zaten öyle çok ucuz değil. Zaten 1.3 corolla'nın gider fiyatı bu civarlarda veya 10-20 bin daha üstünde. Kısaca araba hakkında hiçbir bilgi yok. Fotoğraflardan bir şey belli olmuyor. Aynı şehirdeyse bakılabilir. Ancak bu araba için şehir değiştirmeye değmez bence.

10 yıl 1997 model 1.3 xe klimalı kullandım. Şehir içi üzmez, şehir dışında yavaş kalır. 1.3 deyip geçmemek lazım kendi içinde farklı hp değerleri var. Benim kullandığım araç çok temizdi. Bana toyotayı sevdirdi.
Maddi olarak yeterli durumum olsa, bir köyde tarla takkaya binmek için araç birde temiz toyota alırım.
Her aracın bitik hale gelmişi yorar, bitik araç almaktansa daha eski bile olsa temiz araç almak her zaman mantıklı olandır.

Son cümlenize hak vermemek elde değil. Bitik araç sadece maddi olarak değil, manevi olarak da çökertiyor kullanıcısını
Kendi içinde farklı hp değerleri var kısmı mı yanlış bilgi diye düşündünüz! Lakin var. Rakam yazarsam yanlış bilgi vermiş olabilirdim. Benimki temizken bir arkdaşta xl vardı dökük durumda sayılır o çok daha seri bir araçtı. İnternette biraz araştırma yaptım Avrupa ve Asya için farklı özellik ve güçlerde 1.3 ler üretilmiş