mekanik deli Moderatör Moderatör 26 Nis 2025 #1 1241934002 sizce araç nasıl aynı sehırde degılız gıtmeye degermı gecen hafta da sw corolla atmıstım 320 binde 270 bin tlye satıldı klımasız modeldı
1241934002 sizce araç nasıl aynı sehırde degılız gıtmeye degermı gecen hafta da sw corolla atmıstım 320 binde 270 bin tlye satıldı klımasız modeldı
P pkrslm 27 Nis 2025 #2 Çok keyifli bir araç, inanamayacağınız kadar atik ve güzel bir yol tutuşu var. Hemde yapınca güzel modifiye oluyor kerata.
Çok keyifli bir araç, inanamayacağınız kadar atik ve güzel bir yol tutuşu var. Hemde yapınca güzel modifiye oluyor kerata.
mekanik deli Moderatör Moderatör 27 Nis 2025 #3 Otomobil Tutkunu' Alıntı: Fiyatı uygun fakat arabayı gözüm tutmadı. Yıkık bir hali var. Geçen hafta attığın Gümüş renk araç daha derli topluydu Genişletmek için tıkla ... o cidden güzeldi ama kacırdık
Otomobil Tutkunu' Alıntı: Fiyatı uygun fakat arabayı gözüm tutmadı. Yıkık bir hali var. Geçen hafta attığın Gümüş renk araç daha derli topluydu Genişletmek için tıkla ... o cidden güzeldi ama kacırdık
mekanik deli Moderatör Moderatör 27 Nis 2025 #4 pkrslm' Alıntı: Çok keyifli bir araç, inanamayacağınız kadar atik ve güzel bir yol tutuşu var. Hemde yapınca güzel modifiye oluyor kerata. Genişletmek için tıkla ... sedanını cok sürdüm ama ılk sw m olacak
pkrslm' Alıntı: Çok keyifli bir araç, inanamayacağınız kadar atik ve güzel bir yol tutuşu var. Hemde yapınca güzel modifiye oluyor kerata. Genişletmek için tıkla ... sedanını cok sürdüm ama ılk sw m olacak