Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VOLTA VB3 Elektrikli Bisiklet Nasıl, Alınır Mı | Kullanıcı Yorumları
Herkese merhabalar. Yeğenim okul harçlığını biriktirmiş ve yazın bisiklet almak istiyor. Ben de onun yerine Volta VB3 elektrikli bisiklet gördüm onu düşünüyorum. Elektrikli bisikletlerin performansı hakkında hiç bir bilgim yok.
Uygun fiyatlı bu modeli gördüm. Sizce VB3 elektrikli bisiklet alınır mı? Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
Şehir içi yakın mesafe kullanımı için uygun bir elektrikli bisiklet. Saatte 25 km hıza çıkabiliyor. Tam şarj ile ortalama 30-45 km yol gidebiliyor. Şarjı tam doluluğa 5-6 saatte erişiyor. Volta yerli bir marka. Motosiklet üretimi de var. Yedek parça sorunu yaşamazsınız.
Özellikle büyükşehirlerde yetkili servis ve tamir derdi yaşatmaz. Fiyatına bakıp kıyaslama yaparak alabilirsiniz. Bu model bildiğim kadarıyla katlanamıyor. Bu yüzden başka bir yere götürmek zor oluyor. Gövdesi dayanıklı ve darbelere karşı dirençli olduğu için kolay kolay kırılma, eskime olmaz.
bence safkan ınsan gucuyle calısan bır bısıklet daha faydalı olur bu kadar teknoljı insanı tembellestırmekten baska bırsey degıl dıye dusunuyorum kalıtelı klasık bır bısıklet alınabılır bu paraya belkı sporcu olur