Mahmut kullanıcısının son içeriği | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Mahmut kullanıcısının son içeriği

1. M

Toyota Corolla 1.3 XL (1997 Model) Alınır Mı?

Kendi içinde farklı hp değerleri var kısmı mı yanlış bilgi diye düşündünüz! Lakin var. Rakam yazarsam yanlış bilgi vermiş olabilirdim. Benimki temizken bir arkdaşta xl vardı dökük durumda sayılır o çok daha seri bir araçtı. İnternette biraz araştırma yaptım Avrupa ve Asya için farklı özellik ve...
  2. M

Toyota Corolla 1.3 XL (1997 Model) Alınır Mı?

10 yıl 1997 model 1.3 xe klimalı kullandım. Şehir içi üzmez, şehir dışında yavaş kalır. 1.3 deyip geçmemek lazım kendi içinde farklı hp değerleri var. Benim kullandığım araç çok temizdi. Bana toyotayı sevdirdi. Maddi olarak yeterli durumum olsa, bir köyde tarla takkaya binmek için araç birde...
  3. M

Biraz aksiyon yapalım mı? Fiat Egea!!!

Ben gibi küçük şehirlerde yaşayanların çok canını yakabilir.
  4. M

Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 Alınır Mı

10 yaşına kadar 300.000 km yapmış aracı tek kişi kullansa da pek bir şey ifade etmez bence. Mühim olan bakımları yapılmış mıdır.
  5. M

2000 Model Corsa B 1.2 16 Valf

2000 model, 1.2 16 valf, 234.000 km de, klima aktif. Sol ön kapı sacı değişen, lokal boyaları var. LPG takılmamış, sıkıntılı veya arızalı bir yeri yok. Kış lastiği takılı ömürleri yarı. Bayan öğretmenden aldım, malum arabanın sağını solunu sürtmüş ama bakımlarını aksatmamış, çürüğü çarığı yok...
  6. M

mesela diyelim kı arabanın kaborta ve iç trımlerı falan temiz düzgün, kendimiz dinledik sesler var ustamıza götürdük oda motor sıkıntılı dedi?
  7. M

Sarı sayfada egea ya bakınca sayfa sayfa takriben 280000 den başlayan rakamlardan motoru yapılmışa ve az hasara göre 380000 e kadar satılık bir çok egea görüyoruz bunlar alınır mı? Alınırsa ne yapmak lazım? Sizce pazarlık etsek 250000 e bitmez mı?
  8. M

150.000 ile 170.000 Lira Arası Hidrolik Direksiyonlu Araba Tavsiyesi | Düşük Bütçeli

Aynen büyük şehirlerde, bol yokuşlu yerlerde, mevsim şartlarına göre ve biraz mesafeli yolda kullanacaksanız seçenekler değişir listede değişir slx yakıt olarak sıkıntı yapacak ise yine satışı daha kolay olacak 1994- 1995 brodway gibi araçlar da hesaba girer satıp yenileme düşüncesi varsa clio...
  9. M

2012 Model 220 Bin Km'de Benzinli Renault Sembol 1.2 Motor

Dostum expertiz raporu üstün körü esas şasi, podya ve direkler onlara iyice baktır, Uğur diyememiş olabilir araç taklalı vs. ise illerde her yerinden dökülür 100 eksik verdim diye 200 masraf etsen satamayacağın bir aracın sahibi olursun
  10. M

150.000 ile 170.000 Lira Arası Hidrolik Direksiyonlu Araba Tavsiyesi | Düşük Bütçeli

Swıft, yumurta kasa hyundaı1,3, slx, clıo 1, palıo çok temız olmaz ama alınabılır lakın bu seçeneklerın ıçınde en temıze yönelmek lazım, ılerde değıştırme durumu ve yaşanılan bölgeye göre değerlendırımelı bence en mantıklısı 1 slx, 2 yumurta kasa 3 swıft
  11. M

Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 Alınır Mı

2014-2018 arası 300000 km gıbı 1,5 dcı 4x4 alınır mı?