92 Model Tofaş Şahin Nar Çiçeği 95.000 TL | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

92 Model Tofaş Şahin Nar Çiçeği 95.000 TL

Hocam keşke biraz ilan açıklaması yazsaydın.
Tam olarak forum sitesini çözemedim o yüzden özür dilerim kısaca arabanın durumu şöyle kaporta boya görüldüğü gibi yeni tatmin edici ses sistemi var içinde defansilde ötme yok muanesi varken yurtdışına çıkacağım için çekme belgesine düşürdüm ama koyacak yer sorunum olduğu için satılık tek sorunu iç şoför koltuğu ve göğüs çatlakları

Tam olarak forum sitesini çözemedim o yüzden özür dilerim kısaca arabanın durumu şöyle kaporta boya görüldüğü gibi yeni tatmin edici ses sistemi var içinde defansilde ötme yok muanesi varken yurtdışına çıkacağım için çekme belgesine düşürdüm ama koyacak yer sorunum olduğu için satılık tek sorunu iç şoför koltuğu ve göğüs çatlakları
dün keşke o arkadaş satın alsaydı bunu. Bir sonraki canlı yayında inceleyeceğim. Muhtemelen gider. Hatta oto pazarı videosunda da bahsederim. Binlerce kişi görür o zaman satılır büyük ihtimal.

Çok teşekkürler 🙏🙏 araç Ankara'da gelip görmek isteyenler gelip bakabilir ufak defek içinde deformenler var (yaptircaktim ama yurtdışında başvurduğum iş çağırıyor ) ama yaşına ve fiyatına göre normal bence yarın video çekerim buraya yüklemeye çalışırım yaklaşık 2 aydır araba yatıyor çalıştırmadim hiç