Tam olarak forum sitesini çözemedim o yüzden özür dilerim kısaca arabanın durumu şöyle kaporta boya görüldüğü gibi yeni tatmin edici ses sistemi var içinde defansilde ötme yok muanesi varken yurtdışına çıkacağım için çekme belgesine düşürdüm ama koyacak yer sorunum olduğu için satılık tek sorunu iç şoför koltuğu ve göğüs çatlaklarıHocam keşke biraz ilan açıklaması yazsaydın.
dün keşke o arkadaş satın alsaydı bunu. Bir sonraki canlı yayında inceleyeceğim. Muhtemelen gider. Hatta oto pazarı videosunda da bahsederim. Binlerce kişi görür o zaman satılır büyük ihtimal.Tam olarak forum sitesini çözemedim o yüzden özür dilerim kısaca arabanın durumu şöyle kaporta boya görüldüğü gibi yeni tatmin edici ses sistemi var içinde defansilde ötme yok muanesi varken yurtdışına çıkacağım için çekme belgesine düşürdüm ama koyacak yer sorunum olduğu için satılık tek sorunu iç şoför koltuğu ve göğüs çatlakları
Gerçekten çok teşekkürler gelen 80 85 diyor deli etiler beni şu an bir aksilik çıkmaz ise onları bekliyorum 1 ayda sürebilir 1 haftadan bu yüzden acelem varaslında sadece bunun videosunu çekip satabiliriz.